Nationaal secretariaat

Sinds 01 januari 2024 onderging ons nationaal secretariaat een reorganisatie. De hele werking werd tot dan gedragen door één persoon. We zijn blij vandaag te kunnen rekenen op meerdere vrijwilligers om het nationaal secretariaat draaiend te houden. Met de opsplitsing van ons secretariaat hebben wij de ambitie om een vlotte secretariaatswerking te blijven garanderen in de toekomst. 

Zijn er algemene vragen? Onduidelijkheden? Weet je niet waar terecht met je vraag? Contacteer het Algemeen secretariaat! 

Let op: We werken momenteel nog aan de communicatie van iedere secretariaatstak. De procedure voor de gepresenteerde emailadressen is
lopende. Eens deze actief zijn, worden jullie op de hoogte gebracht via website, facebook, nieuwsbrief, …Vanaf dan is het de bedoeling dat er
met het geschikte secretariaat contact opgenomen wordt. Tot dan kan je het algemeen secretariaat bereiken via: web@fjordstudbook.be

Algemeen secretariaat

Sander Willems

Overkoepelende tak over de ganse secretariaatswerking. Algemeen secretariaat verzorgt de permanentie van het stamboek, telefoon, mails, … 

Heb je algemene vragen? Weet je niet waar je met je vraag terecht kan? Is iets niet duidelijk? Dan kan je altijd terecht bij de algemeen secretaris.

Penningmeester

Francine Van Buggenhout

Bij de penningmeester kan je terecht voor alles wat boekhouding, facturatie, begroting, jaarrekeningen, subsidiedossiers, publicaties staatsblad, … betreft. Bij haar kan je ook terecht voor de vlp-verzekering.

Keuring-prestatiesecretariaat

Sander Willems

Het keuring-prestatiesecretariaat staat in voor de organisatie van de keuringen (hengstenkeuring, premiekeuringen en nationale keuring), de verrichtingsproeven en alles wat hengsten betreft. 

Vragen over keuringen of prestaties van je merrie, ruin of hengst? Contacteer de keuring-prestatiesecretaris. 

Paardenregistratie secretariaat

Bie & Louis de Vry

Deze secretariaatstak verzorgt alles betreffend paardenregistratie. Dit omvat: eigenaarswijzigingen aanbrengen in het paspoort, veulenregistraties voor het maken van paspoorten voor veulens, paarden importeren in het stamboek, … Vragen hieromtrent? Contacteer het paardenregistratie secretariaat.

 

Ledensecretariaat

Carine Boydens

De ledensecretaris behartigt alle ledenadministratie: nieuwe leden verwelkomen, lidgelden controleren, ledenlijsten opmaken voor gewesten en redactie. 

Heb je vragen over je lidmaatschap? Ken je iemand die lid wil worden van het stamboek? Aarzel niet en neem contact op met onze ledensecretaris!

DNA-consulent

Frans Gillis

Van iedere Fjord die binnen ons stamboek de fokkerij in gaat moet het DNA-profiel bekend zijn en moeten de ouders gecontroleerd zijn. 

Heb je DNA nodig van je merrie of hengst? Neem contact op met de DNA-consulent. Hij beheert het archief met haarstalen en staat in nauw contact met het labo. 

Dekkaart-consulent

Luna Vanhaelen

De hengstenhouders kunnen beroep doen op onze dekkaart-consulent voor alle administratie rond de dekkaarten. Zij zal de kaarten beheren en goedkeuren of weigeren. Vragen over de dekkaart of betaling? contacteer de dekkaart-consulent.

Als merriehouder nog geen dekkaart ontvangen? Luister dan eerst eens bij de hengstenhouder. 

Promotiesecretariaat

Melissa Poels

De promotiesecretaris beheert de binnenkomende bestellingen van kledij. Ze controleert betalingen en stuurt de bestelling op. 

Intern zal ze alle rosassen, linten en bekers beheren voor de keuringen. Als gewestsecretariaat een vraag over deze? Dan kan je bij onze promotiesecretaris terecht.